Tzatziki med äpple och mynta Paleo

Publicerat: 20 mars, 2014 i Gröna tillbehör, Såser, Tapas och plockmat, Vegetariskt
Etiketter:, , , , , , ,

Tzatziki med äpple och mynta Paleo

Äppeltzatziki med mynta 2 port

  • 2 dl grovriven gurka
  • ½ grovrivet äpple
  • 2 msk finhackad, färsk mynta
  • 1 finriven vitlöksklyfta
  • ½ dl majonnäs
  • Saft från ½ citron
  • Havssalt

Blanda den rivna gurkan med salt. Låt stå och vattna ur 10 minuter, pressa ut vätskan ur gurkan.

Blanda med de övriga ingredienserna. Smaka av om du vill ha mer salt eller citron.

Ställ kallt en halvtimme så mognar smakerna fram mer.

Annonser
kommentarer
  1. […] med till exempel blomkålsris eller på mitt nötbröd med mango med en sallad och äppeltzatziki […]

  2. […] ett toppenrecept som fick bli min inspirationskälla Till det gjorde jag en grönsallad och en mejerifri tzatsiki från Birgitta Höglund (skippade dock majonäsen och tog lite kokosmjölk […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s