Grillkorv DeLuxe 2 port
- 2 älgchorizo eller annan korv av bra kvalitet
- 2-3 gulbetor, rödbetor går också fint
- ½ dl kokosolja
- Havssalt
Skala och skiva betorna tunt eller om du hellre vill ha dem i strimlor. Hetta upp kokosoljan och fritera skivorna på båda sidor så de får fin färg, 2-3 minuter på var sida.
Låt rinna av på ett hushållspapper och salta lätt. Håll dem varma på ett fat i 175º medan du grillar eller steker korven.
Chilimajonnäs
Rör samman ingredienserna till såsen, låt stå en stund så smakerna får mogna.
Servera med en grönsallad och pumpakärnor.
Hej
Jag undrade förut vad nan kan hitta på till vegetarianer något kallt bör det vara då jag ska ha det på ett buffé bord? Sedan undrar jag vart man kan köpa gurkört ska göra en av dins drinkar till välkomst drink på studenten?
Jag skrev ju svar på din fråga där du la in den, undrat varför du inte tackat 😉
Här hittar du mitt svar, Helene 🙂 https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/05/08/sondagsbrunch-med-omega-3/