Älgchorizo med friterade gulbetor och chilimajonnäs

Publicerat: 30 augusti, 2014 i Gröna tillbehör, Grillat, Junkfood DeLuxe, Korv, Vilt
Etiketter:, , , , , , , , , , ,

Grillkorv DeLuxe

Grillkorv DeLuxe 2 port

  • 2 älgchorizo eller annan korv av bra kvalitet
  • 2-3 gulbetor, rödbetor går också fint
  • ½ dl kokosolja
  • Havssalt

Skala och skiva betorna tunt eller om du hellre vill ha dem i strimlor. Hetta upp kokosoljan och fritera skivorna på båda sidor så de får fin färg, 2-3 minuter på var sida.

Låt rinna av på ett hushållspapper och salta lätt. Håll dem varma på ett fat i 175º medan du grillar eller steker korven.

Chilimajonnäs

Rör samman ingredienserna till såsen, låt stå en stund så smakerna får mogna.

Servera med en grönsallad och pumpakärnor.

Älgchorizo med friterade gulbetor och chilimajonnäs

Annonser
kommentarer
  1. Heléne Blom skriver:

    Hej

    Jag undrade förut vad nan kan hitta på till vegetarianer något kallt bör det vara då jag ska ha det på ett buffé bord? Sedan undrar jag vart man kan köpa gurkört ska göra en av dins drinkar till välkomst drink på studenten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s