Omelett med hallon och banan 1 port
- 3 ägg
- 2 msk kokosolja
- 2 msk banan i små tärningar
- 1 dl hallon
- ½ tsk kanel
- Havssalt
Hetta upp kokosoljan och fräs bananbitarna en minut. Rör ner äggen och krydda med salt. Lyft smeten från botten runtom i pannan med stekspaden så får du en krämig omelett.
Stäng av värmen efter en minut och låt omeletten steka färdig på eftervärmen. Strö över kanel och hallon. Njut av en riktigt snabbfixad frukost eller som en lättare kvällsrätt.
Inspiration till omeletten fick jag från Paleobloggen Under vårt tak och den här härliga, ugnsstekta Hallonpannkaka med kardemumma och mandel.
Det ska jag prova, så gott. 🙂
Det var det verkligen 🙂
[…] god att strö på en hallonmelett eller att blanda i gröten. Här en annan variant av Paleogröt, med just de här […]
[…] hittar du recept på mina tunna pannkakor som efterrätt till en pumpasoppa. Här en hallonomelett och mandelplättar från min […]