Kokosmajonnäs med curry

Publicerat: 30 januari, 2014 i Såser
Etiketter:, , , , , ,
Foto Mikael Eriksson

Foto Mikael Eriksson

Kokosmajonnäs med curry

  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl kokosgrädde
  • ½ pressad lime
  • 1-2 tsk curry
  • Lite salt


Blanda rumstempererad kokosgrädde med majonnäs, rör ordentligt så det blir en jämn konsistens. Smaksätt med lime, curry efter smak och en liten nypa salt.

Låt stå och mogna en stund i rumstemperatur, så kommer smakerna fram mer. Förvara majonnäsen i kyl, men ta fram en stund innan serveringen.

Det här receptet kommer från min kokbok Grillmat LCHF.

kommentarer
  1. Åse skriver:

    Kokosgrädde, är det alltså minus vattnet? Det är ju oftast separerat i förpackningarna. Eller köper du någon speciell sort?

  2. nwictorin skriver:

    Kan tänka mig att detta smakar kalas till exempelvis kyckling 🙂

Lämna en kommentar