Kokosmajonnäs med curry

Publicerat: 30 januari, 2014 i Såser
Etiketter:, , , , , ,
Foto Mikael Eriksson

Foto Mikael Eriksson

Kokosmajonnäs med curry

  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl kokosgrädde
  • ½ pressad lime
  • 1-2 tsk curry
  • Lite salt


Blanda rumstempererad kokosgrädde med majonnäs, rör ordentligt så det blir en jämn konsistens. Smaksätt med lime, curry efter smak och en liten nypa salt.

Låt stå och mogna en stund i rumstemperatur, så kommer smakerna fram mer. Förvara majonnäsen i kyl, men ta fram en stund innan serveringen.

Det här receptet kommer från min kokbok Grillmat LCHF.

Annonser
kommentarer
  1. Åse skriver:

    Kokosgrädde, är det alltså minus vattnet? Det är ju oftast separerat i förpackningarna. Eller köper du någon speciell sort?

  2. nwictorin skriver:

    Kan tänka mig att detta smakar kalas till exempelvis kyckling 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s