Dijonmajonnäs och tomatsås

Publicerat: 7 mars, 2014 i Gröna tillbehör, Såser
Etiketter:, , , , , , , , ,

Dijonnaise

Dijonmajonnäs/Dijonnaise 4 port

  • 2 dl majonnäs
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk Dijon, fransk senap
  • 1 msk finhackad rosmarin
  • 1 msk finhackad persilja
  • 1 tsk pinjehonung
  • Havssalt och peppar

Tomatsås/Tomatconcassé 4 port

  • 250 g cocktailtomater
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • Havssalt och chiliflingor

Skär tomaterna i 4 delar. Hacka lök och vitlök fint. Stek mjuka i olivoljan, krydda med salt och chili.

Jag serverade såserna till lammfilé, recept kommer i morgon.

Lammfilémed tomatconcassé och dijonnaise

Annonser
kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s