Spröda frökex från Huså Bröd med röra på gravad regnbåge från Börtnans Fjällvattenfisk

Regnbågsröra med örter 2 port

  • 100 g gravad regnbåge från Börtnans Fjällvattenfisk
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl finstrimlad citronmeliss
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 2 msk pumpakärnor
  • ½ orange paprika
  • Lite havssalt och peppar

Skär fisk och paprika i små tärningar. Blanda majonnäsen med örterna, vitlök och pumpakärnor. Blanda ner det tärnade och smaka av om det behövs lite salt och peppar.

Jag tog med röran i en burk till en picknick nere vid Storsjön och serverade den på Spröda frökex från Huså Bröd.

Vill du grava fisken själv, helt utan socker, så hittar du här på Kostrådgivarna min äppelgravade chumlax.

Gravad regnbåge från Börtnan på Spröda frökex från Huså Bröd på picknick vid Storsjön

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s