Mandelplättar med hallon

Mandelplättar 2 port

Lägg mandelsmör, kokosolja och ½ dl mandelmjölk i en kastrull och värm. Rör ihop så det blir väl blandat.

Vispa ner äggen, psylliumfröna och resten av mandelmjölken. Smaka av med salt och eventuell kryddning. Låt smeten stå och svälla en timme.

Stek plättar i en plättlagg eller stekpanna, ett par minuter på var sida så de blir frasiga i kanterna. Om du vill kan du steka dem som pannkakor istället.

Servera med bär och gärna lite goda örter, jag hade ananassalvia från min balkongodling.

Plättar Paleo

Annonser
kommentarer
  1. Karin L skriver:

    Tror du man skulle kunna utesluta mandelsmöret? Bor utomlands och går ej att få tag här!

  2. […] du recept på mina tunna pannkakor som efterrätt till en pumpasoppa. Här en hallonomelett och mandelplättar från min […]

  3. […] Mandelplättar och hallon smakar gott efter soppan. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s