Tävling: Vinn min kokbok Grillmat LCHF

Publicerat: 24 maj, 2014 i Mina kokböcker, Reklaminlägg
Etiketter:, , , , , , , , , ,

Grillmat LCHF av Birgitta Höglund

Tävlingsdags

Nu i den ljusaste av årstider är det dags för min första tävling, du kan vinna ett signerat exemplar av Grillmat LCHF. Boken innehåller recept som passar både LCHF och Paleo. Och förstås alla andra som gillar naturlig mat.

Kokosmajonnäs Foto Mikael Eriksson

Kokosmajonnäs Foto Mikael Eriksson

Uppdatering 3/6. Tävlingen är avslutad.

Nu har jag dragit vinnaren av ett signerat exemplar av Grillmat LCHF. Vinnaren är….

Elizabeth Olsson

Här syns bildbevis på att dragningen gått rätt och riktigt till. Lapparna med namnen på alla som delat och kommenterat ligger i min nya, fina nötfrukostskål från semestern förra veckan på Kreta.
Myrto, ägaren till Aspros Potamos där vi bodde , har också en väldigt fin guldsmedsaffär och hantverksbutik i Makrigialos, skålen är en replik från den Minoiska tiden.

Keramikskål från Kreta

 

Annons
kommentarer
 1. Elizabeth Olsson skriver:

  Har denna underbara bok. Men hoppas vinna ett ex att ge till min kusin. Hon älskar att grilla, har försökt sig på LCHF några gånger, men får inte riktigt till det.

 2. Ingrid Johansson skriver:

  Jag ska inte vinna – jag har alla dina böcker, men har delat i alla fall.

 3. Monika Hansson skriver:

  Under sommaren är det skönt att grilla. Alltid kul med ny inspiration!

 4. Bente Karlsson skriver:

  Har boken men tänker ge den till min dotter om jag skulle vinna

 5. Mia Röstberg skriver:

  Jag vill vinna för att både jag o min sambo äter lchf, så denna bok skulle passa perfekt för oss nu i sommar! 🙂

 6. Eva Medin skriver:

  Skulle absolut se den som min bästa vän under en lååååång tid framåt. Har ju hört så mycket gott om den o den står högt upp på min önskelista!

 7. Anneli Lund Hultquist skriver:

  Har ingen av dina böcker men läser din blogg och använder en hel del recept från din receptbank. Skulle gärna vilja ha en bok att bläddra i och njuta av recepten och bilderna

 8. Eva Isaksson skriver:

  Har blivit stor Paleo/LCHF-fan och följer din blogg med intresse. Har långkokboken och ser fram emot att grilla med ”dig”.
  Eva

 9. Elizabeth Orrkvist skriver:

  Sommar, sol och rätt grill(m)at – behövs det nåt mer

 10. Modesty skriver:

  Vet hur härliga dina recept är. Har redan boken men vill gärna ge bort den för att sprida detta härliga, nyttiga sätt att äta.

 11. Anneli skriver:

  Hahaha!! Jag har just köpt boken och sitter som bäst och dreglar över recepten – eller rättare sagt de som är vegetariska eller går att konvertera till vegetariskt!
  Men OM jag skulle gå och vinna den så tänker jag ge bort den jag köpte (för ett signerat exemplar vill man ju behålla själv!) till en god vän som behöver matinspiration! 😀

 12. Malin skriver:

  Har nyligen börjat med LCHF efter graviditeten och älskar det! Vill gärna ha en bra kokbok med grillrecept som passar när man äter LCHF, för grillat är bland det bästa jag vet och ska precis flytta till hus (får nycklarna 2 juni!) – så det blir nog betydligt mer grillat än tidigare denna sommar!

 13. Modesty skriver:

  Vill gärna vinna din bok med en massa härliga recept (som vanligt), har redan boken men tänkte ge bort denna till någon som behöver förbättra sitt liv och behålla den signerade 🙂

 14. […] Tävling: Vinn min kokbok Grillmat LCHF […]

 15. Mari Sjölund skriver:

  Klart jag har din grillbok, men……..om jag vinner ska jag ge den till min dotter som har gått över till LCHF, hon har två barn med ADHD, och hon om någon behöver din fina grillbok.

 16. Camilla skriver:

  Har precis börjat med paleo/lchf, försöker läsa all info, men kan lätt bli mycket. Skulle vara skönt och avslappnande att ha en gedigen bok i handen, för att hjälpa mig i min resa med att göra bättre mat till mig och min familj!
  Speciellt när det är från den person som jag följer i tips i vardagsmaten! ☺️

 17. Eva skriver:

  Jag har hört så mycket bra om denna bok. Därför önskar jag den i min bokhylla också. har inte hittat någon riktigt intressant LCHF bok ännu.

 18. Noelle skriver:

  Svärmor fyller år 17 juni och för att vara säker på att bjudmaten blir gudomlig framöver skulle jag vilja ge henne din ”grillmat”.

 19. Erika skriver:

  Jag är gravid och vill äta bättre. Undviker kakor o godis men känner att inspirationen tryter när det gäller maten. (Vill inte gå upp 30kg) den här boken vore en perfekt inspiration för mig och bäbisen!

 20. Karin Gehlin skriver:

  Åååh – skulle så gärna vilja vinna 🙂 Skulle behöva lite recept och inspiration för lite variation i matlagningen.

 21. Barbro Göransson skriver:

  Jag vill vinna boken så kan min väninna som fyller 60 år få ett ex!

 22. Tack för alla kommentarer och delningar. Vinnare blev Elizabeth Olsson. Grattis, hoppas din kusin som skulle få boken hittar tillbaka till naturligt god mat att njuta av 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s