Om mina kokböcker i Allt om LCHF från Expressen

Publicerat: 25 april, 2014 i Mina kokböcker, Om mig i media
Etiketter:, , , ,

014

Böcker på export

Idag kan du köpa Expressens bilaga Allt om LCHF och läsa om mina kokböckers resa över till USA, där de kommer ut nästa vår.

Här kan du köpa de första två böckerna riktigt billigt hos mitt svenska förlag, Pagina.

LCHF för seniorer som jag skrev med Dr Annika Dahlqvist 50 kr

Här några recept och bilder från boken.

Grillmat LCHF med förord av Anna Hallén 50 kr

Här kan du läsa lite mer och ta del av några recept från Grillmat hos Smakprov.se

Långkok för LCHF och Paleo hos Bokus 186 kr

About my books in English at LowCarbHeathyFat.

Om Birgitta Höglund i Allt om LCHF från Expressen

Annonser
kommentarer
  1. Gäst skriver:

    Hur gör man goda hamburgare? Finns recept i din grillbok?

  2. Gäst skriver:

    Nu har jag beställt din bok Grillmat samt några andra böcker från Optimal.
    Jag ska ha en hamburgergrillfest för 10 vuxna och 10 barn.
    Vi ska grilla utomhus på en bra grill (typ tunna).
    Jag har nötfärs, älgfärs och lammfärs. Allt gräsbetes.
    Några vuxna och några barn tål inte smör/mjölkprotein, inte laktos, inte diverse E-nr.

    Hur gör jag de bästa hamburgarna (som inte heller fastnar på grillgallret)

    Det är några veckor kvar till hamburgerfesten – kanske hinner din bok att komma.

    PS Jag har tänkt att använda min hamburgerpress. DS

    • Roligt att du köpt boken, den hinner nog fram 🙂

      Jag brukar oftast göra hamburgarna på ren köttfärs, pensla med rapsolja på båda sidor, då fastnar de inte så lätt. Kryddar med bara salt och peppar. Eller grilla dem i halster, då går de lättar att vända utan att riskera att de fastnar. I boken har jag några recept med 1 ägg i smeten och lite olika kryddningar, de håller ihop bra.
      Båda de här passar ju bra till dem som är allergiska också.
      Lycka till med grillfesten 🙂

  3. […] världen att kunna ta del av mina grillrecept, det känns verkligen fantastiskt roligt. Här kan du läsa mer om […]

  4. Ann skriver:

    Hej! Lycka till med din lansering i USA

    Jag har precis köpt din Långkoksbok och har blivit riktigt sugen på din blodpudding. Fast jag är lite undrade till att du skriver att blod innehåller rätt hög halt kolhydrater. För när jag kollar hos livsmedelsverket så innehåller nötblod och grisblod 0 respektive 0,4 gram kolhydrater. Hur hänger detta ihop?

    • Hej och tack. Ja du, där måste jag ha gjort ett fel som inte kollade upp det bättre, hade läst att det var så inuiterna fick i sig kolhydrater, via blod, lever och annan inälvsmat.
      Tack för att du påtalade det, så kan jag stryka det i översättningen och i ev nytryck härhemma 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s