Gurkmajonnäs med kapris

Publicerat: 8 april, 2014 i Gröna tillbehör, Såser
Etiketter:, , , , , ,

Gurkmajonnäs

Gurkmajonnäs 2 port

  • 1 dl majonnäs
  • 8 st cornichoner
  • 2 msk kapris
  • ½ dl finstrimlad rucola
  • 1 msk finhackad persilja
  • Havssalt och vitpeppar

Skär gurkorna i små tärningar och blanda med majonnäsen. Hacka kaprisen och rör ner tillsammans med det kryddgröna. Smaka av med salt och peppar.

Gurkmajonnäsen smakar lika suveränt till en god, köttig korv som till rökt fisk.

Kall sås med kapris

Annonser
kommentarer
  1. Ann-Helén skriver:

    Hej Birgitta!

    Jag har följt din gamla blog och blev väldigt glad då du återupptog bloggandet här. Har ätit LCHF sedan 2009 och snusat lite på paleo. Har fått mycket inspiration av dig :-))

    Har läst att din mamma var finlandssvensk och kom från Åbo. Har det då ätits memma i ditt hem? Memma är ju lite problematiskt ur LCHF- synvinkel. Undrar därför om du har gjort någon LCHF-memma någon gång och skulle kunna tänka dig att dela med dig av receptet.

    hälsningar

    finlandssvensk LCHF:are

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s