Engelsk frukost för 2
1 lammkorv, jag valde Sherminator från Taylors & Jones på Hantverkargatan 12
1 kalvkorv, Körbergare från ovanstående butik
2 skivor bacon, också därifrån precis som
150 g surkål
Ekologiska ägg, maché och bladpersilja från en grönsaksbutik strax intill
Paprikaröra:
6 cocktailtomater
1 grön paprika
½ röd paprika
2 msk kokosolja
½ dl ketchup, jag hade Änglamarks
1 tsk chiliflingor
½ tsk äppelcidervinäger
Havssalt
Skär grönsakerna i mindre bitar. Stek mjuka, krydda och tillsätt ketchup och vinäger. Låt koka ihop till en krämig röra. Mixa den om du vill ha en sås lik chilisås.
Stek de färska korvarna i ca 10 minuter, vänd flera gånger under tiden. Servera med sallad, surkål, bacon, ägg och paprikaröra.