Vitlöksstekt ostronskivling till rökt makrill

Publicerat: 20 februari, 2014 i Fisk, Gröna tillbehör
Etiketter:, , , , ,

Vitlöksstekt ostronskivling

Svamp- och tomatröra med vitlök 2 port

  • 200 g ostronskivling eller annan svamp
  • 3 msk stekfett
  • 8 cocktailtomater
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 gul lök
  • 2 msk hackad rosmarin
  • Saft av ½ citron
  • Havssalt och vitpeppar

Skär svampen i mindre bitar. Dela tomaterna i fyra delar och skiva vitlöken och löken.

Bryn svampen tills den fått färg, krydda med salt och peppar. Tillsätt lökskivorna och rosmarinen och låt dem steka med en stund.

Rör ner tomaterna och citronsaften, låt koka ihop tills tomaterna mjuknat.

Servera till rökt makrill, kokt ägg och sallad.

Cocktailtomater

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s