Paleomüsli

Publicerat: 5 februari, 2014 i Frukostmat, Godis och desserter
Etiketter:, , , ,
Foto Mikael Eriksson

Foto Mikael Eriksson

Müsli

  • 2 dl linfrön
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 1 dl kokosflingor
  • 2 msk kanel
  • ½ dl kokosolja
  • 1 msk honung
  • ½ krm salt
Värm kokosoljan i en stekpanna. Häll ner frön och kokosflingor, rör om väl. Bryn fröblandningen försiktigt på svag värme några minuter, rör om så det inte bränns.
Ringla över honungen, krydda med kanel och salt. Låt fräsa en liten stund till under omrörning. Låt kallna och häll över i en burk.
Servera med en skål kokosgrädde och bär eller en avocado-”yoghurt”, här ett gott recept hos Under vårt tak.
kommentarer
  1. […] Att strö över: Müslix eller min egen Paleomüsli […]

Lämna ett svar till Paleo-”yoghurt” med avocado, banan och björnbär | Birgitta Höglunds Paleo Avbryt svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s