Paleobrunch – Äggsallad med musslor och Spröda frökex

Publicerat: 26 januari, 2014 i Frukostmat, Skaldjur, Tapas och plockmat
Etiketter:, , , , ,

Paleobrunch

Äggsallad 1 port

  • 1 kokt ägg
  • ½ dl tärnad röd och grön paprika
  • 2 msk majonnäs
  • ½ msk finhackad timjan
  • Flingsalt

Skär ägget i tärningar. Blanda majonnäsen med paprika och timjan. Vänd försiktigt ner ägghacket och lite smulat flingsalt.

Servera med musslor, jag hade ekologiska på burk. Oliver, paprikaringar, bladpersilja och Spröda frökex till.

Frökexen bakar Huså Bröd efter min receptidé. Du kan köpa dem här på LCHFbutiken.

Äter du ghee i din Paleokost så testa gärna att göra majonnäs på det istället för olja. Här hittar du ett recept hos Ryska dockor.

Spröda frökex från Huså Bröd och ekologiska musslor

Annonser
kommentarer
  1. nwictorin skriver:

    Men så fantastiskt detta ser ut- och vilken vacker tallrik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s