Svamppytt och tomatröra till korv

Publicerat: 23 januari, 2014 i Korv
Etiketter:, , , , ,

Svamppytt med aubergine 2 port

  • 3 dl fint tärnad aubergine
  • 1 dl strimlad svamp
  • 3 msk stekfett
  • Havssalt och svartpeppar

Bryn svampen några minuter så den får färg. Blanda ner auberginetärningarna, bryn dem lätt. Krydda och låt  steka i tio minuter på svag värme, rör då och då.

Tomat i vinäger

  • ½ ask eko cocktailtomater
  • 1 liten gul lök
  • 3 msk stekfett
  • 1 msk ketchup
  • 1-2 tsk vit balsamvinäger
  • Havssalt och svartpeppar

Dela tomaterna och hacka löken. Bryn löken lätt utan att få för mycket färg. Rör så ner tomaterna och låt fräsa med en liten stund. Smaksätt med ketchup, vinäger , salt och peppar.

Låt koka i 15 minuter, till en simmig konsistens. Smaka av om du vill ha mer syra eller sälta. Servera rörorna till en god, köttig korv och ett stekt ägg.

Annonser
kommentarer
  1. Bo Blomberg skriver:

    Gjorde även denna rätt idag, med korv från Korvhantverk, det blev smaskens!

  2. Sara skriver:

    Det har ska jag prova imorgon :)! Ser super ut! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s