Lammburgare med tomatsallad och paprikadressing

Publicerat: 15 januari, 2014 i Lamm
Etiketter:, , , , ,

Lammburgare

Lammburgare 2 port

  • 400 g lammfärs
  • 3 msk stekfett
  • Havssalt och vitpeppar
  • 2 ägg

Tomatsallad

  • 1 bifftomat i tunna skivor
  • Strimlad purjo
  • Kallpressad olivolja
  • Balsamvinäger
  • Flingsalt

Forma färsen till två hamburgare. Stek en minut på var sida på hög värme, sänk värmen och låt eftersteka 2 minuter på var sida. Krydda rejält på båda sidor. Stek äggen i en separat stekpanna.
Servera med tomatsalladen och en dressing på paprika och oliver, recept på den hittar du Här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s