Räkor med ägg och varm tomatsallad

Publicerat: 11 januari, 2014 i Gröna tillbehör, Skaldjur
Etiketter:, , , , ,

Färska räkor

Varm Tomatsallad 2 port

  • 1 ask cocktailtomater
  • 1 röd paprika
  • 50 g stekfett
  • 1 msk finhackad timjan
  • ½ tsk honung
  • Några droppar pressad citron
  • Havssalt och nymald vitpeppar

Dela tomaterna och skär paprikan i smala strimlor. Stek dem i fem minuter på medelvärme. Ta från värmen och smaksätt med kryddor, honung och citron.

Servera till räkor, kokta ägg och aioli.

Räkor med aioli

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s