Tapas med fyllda ägghalvor

Publicerat: 10 januari, 2014 i Tapas och plockmat
Etiketter:, , , , ,

Tapas

Fyllda ägghalvor

  • 4 hårdkokta ägg
  • ½ dl aioli
  • 2 msk finhackad inlagd paprika
  • 2 msk finhackad persilja
  • ½ tsk chiliflingor
  • Havssalt

Dela äggen och plocka ur gulan. Mosa dem i en skål tillsammans med aioli.

Blanda ner paprika, persilja och chili. Smaka av med lite salt.

Lägg en klick äggröra på varje ägghalva. Servera till olika sorters kallskuret och marinerade grönsaker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s