Bacon och ägg med ört- och kiwisallad

Publicerat: 8 januari, 2014 i Fläsk, Gröna tillbehör
Etiketter:, , , , , ,

Bacon och ägg Paleo

Paleofrukost 1 port

  • Några blad grönsallad
  • 1 litet knippe persilja
  • 1 litet knippe citronmeliss
  • Några skivor gurka
  • Ett par cocktailtomater
  • 1  kiwi
  • Några skivor varmrökt bacon
  • 1 ägg
  • Kallpressad avocadoolja eller olivolja
  • Granatäppelvinäger eller äppelcidervinäger

Bryt salladen i mindre bitar. Plocka bladen från persiljan och citronmelissen. Skär gurka, tomater och kiwi i mindre bitar.

Blanda allt i en skål och ringla över generöst med olja och vinäger. Lite nötter, solroskärnor eller pumpafrön ger fint tuggmotstånd på salladen. Servera till stekta bacontärningar och ägg.

Granatäppelvinägern köper jag i Turkiet, den är väldigt god. Nar Eksisi heter den och är bara ren granatäppeljuice som fått koka ner.

Baconfrukost

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s