Äggsås med dill och mandel

Publicerat: 7 januari, 2014 i Såser
Etiketter:, , , ,

Citronmajonnäs med ägg och dill

Äggsås med dill och mandel 2 port

  • 2 mjukkokta ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl hackad dill
  • ½ dl grovhackade mandlar
  • ½ ekologisk citron, rivet skal och saft
  • 1 tsk honung
  • Havssalt och nymald peppar

Skala och skär äggen i mindre bitar. Blanda majonnäs med dill, citronskal och saft, smaka av med honung, salt och peppar. Vänd ner de hackade mandlarna och äggen. Kyl en stund innan servering. Gott till fisk eller grönsaksrätter.

Annonser
kommentarer
  1. […] fisken klar.  Jag använde guldsparid, cipura på turkiska. Liknar abborre i smaken. Servera med äggsås och stekt […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s