Turkisk biff med lök och champinjoner

Publicerat: 6 januari, 2014 i Nötkött
Etiketter:, , , , ,

Turkisk biff

Turkisk biff 2 port

  • 300 g biff
  • 200 g champinjoner
  • 1 stor, röd lök
  • 5 mjuka, soltorkade tomater
  • 50 g stekfett
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk paprikapulver
  • ½ tsk chiliflingor
  • Havssalt och nymald vitpeppar

Strimla kött, tomater och skär löken i klyftor. Bryn i omgångar och blanda  sen allt i en panna och värm. Krydda och smaka av med salt och peppar. Servera med vitlöksmajonnäs och sallad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s