Zucchinisallad

Publicerat: 5 januari, 2014 i Gröna tillbehör, Grillat
Etiketter:, , , ,

Zucchinisallad Paleo

Zucchinisallad 4 port

  • 4 dl tärnad zucchini
  • 2 msk stekfett
  • 2 tsk pressad citron
  • 1-2 krm salt
  • 1-2 krm svartpeppar
  • Salladssås:
  • 2 dl majonnäs
  • ½ dl finhackad gul lök
  • 2 msk finhackad persilja
  • 2 msk finhackad dill
  • 2 msk kapris

Skala och skär zucchinin i tärningar, ca 1×1 cm. Bryn dem lätt ett par minuter. Smaksätt med salt, peppar och citronsaft.

Börja med den mindre mängden salt och peppar, smaka av om det behövs mer efter att salladen blandats.

Låt zucchinin svalna innan den blandas med salladssåsen. Ställ i kylen att mogna en stund, så kommer smakerna fram mer.

Annonser
kommentarer
  1. […] stek skivorna några minuter på var sida. Salta och peppra lätt, sojan tillför en del sälta. Zucchinisallad smakar gott […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s